GstarCAD Professional

Οικείο περιβάλλον εργασίας

Με τη νέα τεχνολογία, τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και την εξαιρετική απόδοση, το GstarCAD βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητας. Η πρωτοποριακή πλατφόρμα ομαδικής σχεδίασης και συνεργασίας μειώνει σημαντικά τα σφάλματα και το κόστος σχεδίασης.

 

Download

Εύκολη εναλλαγή χώρων εργασίας & εμφάνισης του γραφικού περιβάλλοντος εργασίας

Το περιβάλλον σχεδιασμού 2D καθώς και το κλασικό περιβάλλον εργασίας μπορούν να αλλάξουν πολύ εύκολα. Το περιβάλλον σχεδιασμού δισδιάστατης σχεδιάσης (2D) περιλαμβάνει πλέον ribbons με tabs & panels. Εμφανίζει τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εντολές μόνιμα ως μικρογραφίες για εύκολη επιλογή.  Το κλασικό περιβάλλον σχεδιασμού περιλαμβάνει τις γνωστές γραμμές εργαλείων και είναι αυτό που προτιμάται από τους παλιούς χρήστες. Η νέα εμφάνιση του περιβάλλοντος εργασίας κάνει τη δουλειά σας πιο άνετη και παραγωγική επειδή υποστηρίζει επιλογές για την εφαρμογή διαφορετικών θεμάτων καθώς και την εμφάνιση ή απόκρυψη της γραμμής μενού, των γραμμών εργαλείων, των καρτελών αρχείων και της γραμμής κατάστασης.

Δυναμική εισαγωγή

Η Δυναμική εισαγωγή παρέχει τη δυνατότητα εισαγωγής εντολών δίπλα στον δρομέα του ποντικιού σας. Αυτό σας βοθάει να είστε συγκεντρωμένοι και να μην αποσπάστε από το σημείο που σχεδιάζετε. Εξοικονομήστε χρόνο πληκτρολογώντας και εντοπίζοντας οποιαδήποτε μεγαλύτερη ή μικρότερη εντολή. Η δυναμική εισαγωή μπορεί να συμπληρώσει αυτόματα το όνομα της εντολής άμεσα.

Παλέτα ιδιοτήτων και εργαλείων

Η παλέτα ιδιοτήτων εμφανίζει τις ιδιότητες του επιλεγμένου αντικειμένου ή ομάδας αντικειμένων. Μπορείτε να ορίσετε μια νέα τιμή για να τροποποιήσετε οποιαδήποτε ιδιότητα που μπορεί να τροποποιηθεί. Η παλέτα εργαλείων παρέχει μια αποτελεσματική μέθοδο για την οργάνωση και την εισαγώγη blocks.

Κέντρο Σχεδίασης

Το Κέντρο Σχεδίασης παρέχει ένα γραφικό περιβάλλον όπου μπορείτε να διαχειριστείτε και να επαναχρησιμοποιήσετε τα σχέδια και τα αντικείμενα τους (μπλοκ, στρώσεις, εξωτερικές αναφορές και προσαρμοσμένο περιεχόμενο) από τα τοπικά αρχεία, τις μονάδες δικτύου και τις τοποθεσίες Internet. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να επιταχύνετε την σχεδιαστική διαιδκασία και να είστε πιο παραγωγικοί.

Γραμμή εντολών

Μπορείτε να εισαγάγετε μια εντολή χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο. Μπορείτε επίσης να επαναλάβετε την προηγούμενη εντολή πιέζοντας Enter ή Spacebar χωρίς να χρειάζετε να την πληκτορλογήσετε ξανά

Καθαρή οθόνη

Αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τον χώρο σχεδίασης, μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο “CTRL + 0” ή να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Καθαρισμός οθόνης στα δεξιά της γραμμής κατάστασης προκειμένου να αποκρύψετε τις Γραμμές εργαλείων, τα παράθυρα ή τα Ribbons

Αρχεία καρτελών

Οι καρτέλες αρχείων προσφέρουν έναν γρήγορο τρόπο εναλλαγής μεταξύ των ανοιχτών σχεδίων και μπορείτε να αλλάξετε την σειρά ανοίγματος σύροντας τις καρτέλες. Επίσης υπάρχουν ενσωματωμένες οι λειτουργίες αποθήκευση, κλείσιμο, έλεγχος και ιδιότητες.

Κλείδωμα UI

Κλειδώστε τη θέση της γραμμής εργαλείων / παραθύρου. Το εικονίδιο κλειδώματος στη γραμμή κατάστασης υποδεικνύει εάν η γραμμή εργαλείων / παραθύρου είναι κλειδωμένη. Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να εμφανιστούν οι επιλογές κλειδώματος.

Διαχειριστής ιδιοτήτων στρώσεων και διαχειριστής κατάστασης στρώσεων

Ο διαχειριστής ιδιοτήτων των στρώσεων (layers), εμφανίζει μια λίστα με τις στρώσεις που υπάρχουν στο σχέδιο και τις αντίστοιχες ιδιότητές τους. Μπορείτε να προσθέσετε, να διαγράψετε και να μετονομάσετε στρώσεις, να αλλάξετε τις ιδιότητές τους, να ορίσετε παρακάμψεις ιδιοτήτων των στρώσεων για συγκεκριμένα παράθυρα προβολής διάταξης ή να προσθέσετε περιγραφές στρώσεων και να εφαρμόσετε αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Ο διαχειριστής καταστάσεων στρώσεων σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύετε με ένα όνομα τις τρέχουσες ρυθμίσεις ιδιοτήτων για όλες τις στρώσεις προκειμένου να επαναφέρετε αυτές τις ρυθμίσεις αργότερα.

GstarCAD Professional

Αρχεία & Εκτύπωση
Download

Αποθήκευση στο σύννεφο

Το GstarCAD παρέχει δωρεάν χώρο αποθήκευσης στο σύννεφο σε εγγεγραμμένους χρήστες. Αν είστε λοιπόν εγγεγραμμένος χρήστη, μπορείτε να προβάλετε και να μοιραστείτε τα σχέδιά με τις εφαρμογές DWG FastView για Web, DWG FastView για κινητά και DWG FastView για Windows. Μπορείτε να τα δείτε εύκολα και γρήγορα σε μία ιστοσελίδα, στο κινητό τηλέφωνο ή στον υπολογιστή, κάνοντας τη σχεδιαστική διαδικασία πιο ελεύθερη και βολική.

PDF Underlay

Μπορείτε να εισάγετε αρχεία PDF ως υπόβαθρο αναφοράς.

DNG Underlay

Μπορείτε να εισάγετε αρχεία DGN ως υπόβαθρο αναφοράς.

DWF Underlay

Μπορείτε να εισάγετε αρχεία DWF ως υπόβαθρο αναφοράς.

Σύγκριση Σχεδίων

Συγκρίνετε αρχεία σχεδίασης διαφορετικής έκδοσης για να εντοπίσετε τις αλλαγές τους. Τα χρώματα χρησιμοποιούνται για την επισήμανση των αλλαγών των αντικειμένων μεταξύ παλιών και νέων αρχείων σχεδίασης.

Γραφική Σύγκριση

Συγκρίνετε σχέδια παρόμοιας εμφάνισης στο ίδιο σχεδιαστικό αρχείο για να εντοπίσετε λεπτομερείς γεωμετρικές διαφορές. Τα αποτελέσματα της σύγκρισης εισάγονται στην τρέχουσα περιοχή σχεδίασης.

Μαζικός καθαρισμός

Δεν χρειάζεται να ανοίξετε  πλέον τα αρχεία. Μπορείτε να τα καθαρίσετε από τα άχρηστα αντικείμενα όπως μπλοκ, στρώσεις, τύπους γραμμής, στυλ διαστάσεων ή στυλ κειμένου και μάλιστα σε πολλά αρχεία (μορφής DWG) ταυτόχρονα.

Μαζική εκτύπωση

Μαζική εκτύπωση σχεδίων με το ίδιο χαρακτηριστικό πλαίσιο σχεδίασης, για εξοικονόμηση χρόνου και για βελτίωση της απόδοσης.

Κλείδωμα σχεδίου

Μετατρέψτε ολόκληρο το σχέδιο σε ένα μόνο μπλοκ. Με αυτό τον τρόπο τα αντικείμενα του αρχικού σχεδίου δεν είναι δυνατό να τροποποιηθούν. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος να εμποδίσετε τους άλλους από το να τροποποιήσουν το σχέδιά σας..

Εισαγωγή & Εξαγωγή

Το GstarCAD υποστηρίζει την ακόλουθη μορφή δεδομένων:
Εισαγωγή: WMF, SAT, DGN, DWF, 3DS
Εξαγωγή: DWF, DWFX, WMF, SAT, STL, EPS, DXX, BMP.

Barcode

Δημιουργία Barcode αναγνώρισης και εισαγωγή στο σχέδιό σας. Γρήγορη ανεύρεση και εισαγωγή του σχεδίου αργότερα με την σάρωση του αντίστοιχου Barcode αναγνώρισης

QR Code

Μπορείτε να εισάγετε ένα QR στο σχέδιό σας. Το QR μπορεί να περιλαμβάνει πληροοφρίες όπως το όνομα της εταιρείας σας κλπ. Στις πληροφορίες αυτές μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή  από την κινητή σας συσκευή.

GstarCAD Professional

2D Drafting
Download

AutoXlsTable και CAD Table to Excel

Το Autoxlstable επιτρέπει τη δημιουργία ενός φύλλου ή ενός πίνακα απευθείας στο Microsoft Excel για να εισαχθεί αυτόματα στο GstarCAD. Η εντολή CAD Table to Excel εξάγει με ακρίβεια ένα φύλλο ή πίνακα που αποτελείται από γραμμες / Spline και κείμενο / Mtext από το  GstarCAD στο Microsoft Excel.

Δυναμικό μπλοκ και δυναμικός επεξεργαστής μπλοκ

Η λειτουργία Δυναμικού μπλοκ μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και να σας κάνει τη σχεδίαση πιο έυκολη. Δεν χρειάζεται να σχεδιάζετε συνεχώς τα ίδια τυποποιημένα στοιχεία. Αυτή η λειτουργία μπορεί να μειώσει τις δυσκίνητες βιβλιοθήκες μπλοκ Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε και να τροποποιήσετε τις ιδιότητες των δυναμικών μπλοκ στον επεξεργαστή δυναμικών μπλοκ

Pline Boolean

Εφαρμόστε  απευθείας τις λειτουργίες SUBTRACT / UNION / INTERSECT χωρίς πλέον να απιτείται να μετατρέψετε τις πολυγραμμές σε περιοχές. Αυτή η εντολή είναι 3 ή 4 φορές πιο γρήγορη από την εντολή TRIM.

Εργαλεία διάστασης

Τα εργαλεία διάστασης παρέχουν ακριβείς τιμές για τα αντικείμενα, όπως Γρήγορη διάσταση, Γραμμική διάσταση, Γωνιακή διάσταση, Διάσταση βάσει γραμμής βάσης κ.λπ.

Κλίμακα σχολιασμών

Η κλίμακα σχολιασμών προσαρμόζει αυτόματα το μέγεθος των αντικειμένων, όπως το κείμενο, οι διαστάσεις, το μπλοκ κ.λπ. Μπορείτε να χειρίζεστε γρήγορα και εύκολα σχέδια με διαφορετικές κλίμακες.

"Σύννεφο" αναθεώρησης

Το “σύννεφο” αναθεώρησης αποτελείται από μια συνεχή πολυγραμμή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επιστήσετε την προσοχή σε τμήματα ενός σχεδίου κατά τη διάρκεια του ελέγχου του.

Multileader

Το Multileader είναι μια λειτουργία σχολιασμού και χρησιμοποιείται για να επισυνάψει σχόλαι σε πολλαπλές γραμμές. Το Multileader παρέχει πληροφορίες ή ειδικές οδηγίες.

Query total area

Αυτή η λειτουργία δεν είναι μόνο ικανή να υπολογίσει το μήκος και το εμβαδό μιας περιοχής, αλλά και την ακτίνα, τη γωνία, τον όγκο, το συνολικό εμβαδό και  το συνολικό μήκος ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη

Μεγεθυντικός φακός

Αυτό το εργαλείο βοηθά να δείτε μια συγκεκριμένη περιοχή του σχεδίου σας μεγενθυμένη με την πρόσθετη ικανότητα να εστιάζετε σε συγκεκριμένα σημεία χωρίς να κάνετε zoom in / out σε μεγάλα σχέδια όπως χάρτες ή τοπογραφικά σχέδια. Εξοικονομήστε χρόνο με την εύκολη και γρήγορη εξερεύνηση μικρών λεπτομερειών του σχεδίου σας ή ακόμα και με τη σχεδίαση μέσα σε περιοχές που περιέχουν πολλά διασταυρούμενα αντικείμενα.

Εργαλεία Express

Τα εργαλεία Express περιέχουν μια βιβλιοθήκη παραγωγικών εργαλείων που έχουν φτιαχτεί για να σας βοηθήσουν να γίνετε πιο γρήγοροι στη σχεδίασή σας. Είναι εύκολα στην χρήση, ενσωματώνονται εύκολα στα μενού σας και στις γραμμές εργαλείων και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως η διαστασιολόγηση, η σχεδίαση, η επιλογή και η τροποποίηση αντικειμένων κλπ.

GstarCAD Professional

3D Design
Download

Οπτικά στυλ

Τα οπτικά στυλ ελέγχουν τον τρόπο εμφάνισης των άκρων και τη σκίαση ενός παραθύρου προβολής. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα διάφορα  οπτικά στυλ επιλέγοντάς τα. Όταν εφαρμόζετε οποιοδήποτε οπτικό στυλ, το σχετικό παράθυρο προβολής προσαρμόζεται και ενημερώνεται αυτόματα.

3D επιλογές τροχιάς

3D επιλογές τροχιάς όπως: Ελεύθερη τροχιά, 3D συνεχής τροχιά, τροχιά κατά μήκος του άξονα Χ, τροχιά κατά μήκος του άξονα Υ, Orbit κατά μήκος της Z-τροχιάς και 3D Κέντρο Orbit επιτρέπει την περιστροφή της προβολής σε 3D χώρο. Μπορείτε ακόμα  να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση SHIFT + SCROLL MOUSE για την εντολή αυτή

Μοντελοποίηση με 3D επιφάνειες και πλέγματα

Οι 3D επιφάνειες επιτρέπουν τη δημιουργία μιας τρίπλευρης ή τετράπλευρης επιφάνειας οπουδήποτε στον τρισδιάστατο χώρο. Ο ορισμός του πλέγματος δημιουργεί ένα πλέγμα πολυγώνων ελεύθερης μορφής. Μπορείτε να αναμορφώσετε τα πλέγματα αντικειμένων με εξομάλυνση, πτύχωση, εξευγενισμό και διάσπαση των επιφανειών. Μπορείτε επίσης να σύρετε τα άκρα, τις επιφάνειες και τις κορυφές προκειμένου να διαμορφώσετε την τελική φόρμα.

Προφίλ και Τομές

Το 2D προφίλ και οι τομές μπορούν να δημιουργηθούν από ένα μοντέλο 3D μέσω των εντολών SOLPROF, SOLDRAW και SOLVIEW. Η Solprof δημιουργεί το 2D προφίλ της προβολής ενός 3D μοντέλου που αποτελείται από ορατές και κρυμμένες γραμμές. Η  Solview δημιουργεί αυτόματα ορθογραφικές προβολές, στρώσεις και όψεις προβολής διάταξης. Η Soldraw παράγει προφίλ και τομές σε παράθυρα προβολής που έχουν δημιουργηθεί με το SOLVIEW.

Φωτορεαλισμός & Υλικά

Ο Φωτορεαλισμός δίνει μια φωτορεαλιστική εικόνα ενός 3D στερεού ή επιφανειακού μοντέλου, βελτιώνοντας την απεικόνιση. Μπορείτε να εφαρμόσετε υλικά στο 3D μοντέλο σας για να ορίσετε shininess, bumpiness και τη διαφάνεια των επιφανειών του αντικειμένου για να τους δώσετε μια πιο ρεαλιστική εμφάνιση.

GstarCAD Professional

Προσαρμογή
Download

Προσαρμογή για γρήγορη πρόσβαση

Άνετη διαχείριση της γραμμής εντολών γρήγορης πρόσβασης. Προσθέστε εύκολα τις εντολές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά  ή διαγράψτε τις εντολές που δεν χρησιμοποιείτε πλέον.

Προσαρμογή γραφικού περιβάλλοντος εργασίας χρήστη

Γρήγορη διαχείριση και προσαρμογή του γραφικού περιβαλλοντος εργασίας έτσι ώστε να ταιρίαζει στον τύπο σχεδίασης που δουλεύετε κάθε φορά.

Επεξεργασία στερεών αντικειμένων

Τα τρισδιάστατα στερεά αντικείμενα χρησιμοποιούνται σαν  ένα από τα αρχικά βασικά σχήματα, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να επεξεργαστείτε και να ανασυνθέσετε. Οι λειτουργίες επεξεργασίας των στερεών σας επιτρέπουν να ενώσετε δύο στερεά, να αφαιρέσετε το ένα από το άλλο ή να δημιουργήσετε ένα σχήμα βασισμένο στη τομή των όγκων τους.

Προσαρμογές συντομεύσεων

Η προσαρμογή συντομεύσεων παρέχει έναν πιο γρήγορο τρόπο για την κλήση μιας εντολής. Η εντολή CUSTACC σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε, να διαγράψετε ή να τροποποιήσετε υπάρχουσες συντομεύσεις εντολών όπως και τα πλήκτρα CTRL + S για την εντολή SAVE.

Ψευδώνυμα εντολών

Ένα ψευδώνυμο εντολής είναι μια συντομογραφία που εισάγετε στη γραμμή εντολών αντί να εισάγετε ολόκληρο το όνομα της εντολής.Για παράδειγμα, μπορείτε να εισάγετε C αντί της εντολής CIRCLE για να ξεκινήσετε την εντολή για τον σχεδιασμό ενός κύκλου.

.Net Framework

Το GstarCAD .NET API σάς δίνει τη δυνατότητα να χειριστείτε τα αρχεία εφαρμογών και σχεδίασης προγραμματιστικά με βιβλιοθήκες που είναι ελεύθερες και ανοικτές και μπορούν να έχουν χρησιμοποιηθούν από πολλές διαφορετικές γλώσσες και περιβάλλοντα προγραμματισμού. Οι χρήστες μπορούν να αυτοματοποιήσουν εργασίες όπως η δημιουργία και η τροποποίηση αντικειμένων που είναι αποθηκευμένα στη βάση δεδομένων ενός σχεδίου ή να αλλάξουν τα περιεχόμενα ενός προσαρμοσμένου αρχείου.

Object GRX

Η τεχνολογία Object GRX παρέχει το υπόβαθρο για την ανάπτυξη σχεδιαστικών εφαρμογών μέσα από την ανταλλαγή “έξυπνων” σχεδιατικών αντικειμένων. Μπορείτε να εκτελέσετε προγράμματα εφαρμογών Object GRX ή να γράψετε τα δικά σας. Οι εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί με VBA / GRX / DBX / Lisp / Vlisp μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο GstarCAD.

Ευέλικτη αδειοδότηση

Μόνιμη Άδεια

Το GstarCAD είναι διαθέσιμο ως προϊόν "μόνιμης άδειας (perpetual license)". Με την εφάπαξ αγορά του αποκτάτε το διαρκές δικαίωμα χρήσης του λογισμικού για πάντα. Είναι πιο βολικό και πολύ πιο οικονομικό από τις συνδρομές του ACAD.

Λειτουργία Πολλαπλών αδειών

Η λειτουργία αδειοδότησης του GstarCAD είναι διαθέσιμη τόσο με Σειριακό αριθμό όσο και με κλειδί (USB Dongle) . Το καθένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεμονωμένη ή/και δικτυακή άδεια. Μπορείτε να επιλέξετε είτε το ένα είτε το άλλο με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ευέλικτη πρόσβαση στην αναβάθμιση

Με ένα πολύ μικρό κόστος μπορείτε να αναβαθμίσετε την εφαρμογή στην κάθε νέα έκδοση που κυκολοφορεί ή να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ίδια έκδοση για όσο καιρό εσείς επιθυμείτε.

CAD Solutions

Ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη τεχνικού λογισμικού.

WordPress Lightbox