GstarCAD Professional

Επισκόπηση

Γενική Πλατφόρμα Σχεδίασης με βάση αρχεία μορφής DWG/DXF
& ενσωματωμένη υποστήριξη της τεχνολογίας BIM

Download

Τι είναι το GstarCAD;

Το GstarCAD είναι ένα γενικό πρόγραμμα δισδιάστατης και τρισδιάστατης ηλεκτρονικής σχεδίασης πλήρους συμβατότητας με το ACAD. Με 25 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και καινοτομίας, σήμερα το GstarCAD βρίσκεται στην κορυφή  για τις επιδόσεις, τη συμβατότητα, τη σταθερότητα, την αξιοπιστία και την παραγωγικότητα, στοιχεία που το καθιστούν το πληρέστερο λογισμικό CAD στον κόσμο.

Αυτόνομο λογισμικό με κατοχυρωμένα, ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το GstarCAD βασίζεται σε ανεξάρτητα κατοχυρωμένα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και τεχνολογίες κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ανήκουν αποκλειστικά  στον κατασκευαστή του λογισμικού Gstarsoft.

Φιλικό και οικείο γραφικό περιβάλλον χρήστη

Το γραφικό περιβάλλον χρήστη καθώς και όλες οι εντολές και λειτουργίες είναι σχεδόν όμοιες με το ACAD καθιστώντας τη χρήση και λειτουργία του πανεύκολη από την πρώτη στιγμή χωρίς την ανάγκη εκπαίδευσης για αυτούς που γνωρίζουν τη λειτουργία του ACAD.

Συμβατότητα δεδομένων

Είναι πλήρως συμβατό με το ACAD όσον αφορά τη μορφή των αρχείων, υποστηρίζοντας  όλες τις εκδόσεις  DWG / DXF μέχρι και την έκδοση 2018.

Καινοτόμες τεχνολογίες

Με τη χρήση μοναδικών και πρωτοποριακών τεχνολογιών όπως η “έξυπνη” εμφάνιση των αντικειμένων στην επιφάνεια εργασίας, η βέλτιστη διαχείριση της μνήμης καθώς και η προσαρμοστική συμπίεση των γραφικών δεδομένων ανάλογα με το μέγεθος του σχεδίου βελτιώνεται σημαντικά η ταχύτητα επεξεργασίας κυρίως των μεγάλων σχεδίων.

Συμβατότητα Εφαρμογών

Τα  API των δύο εφαρμογών που είναι συμβατά σε επίπεδο κώδικα εξασφαλίζουν ότι οι προσθήκες και εφαρμογές LISP / FAS / VLX που έχουν δημιουργηθεί και αναπτυχθεί στο ACAD μπορούν να εκτελούνται απευθείας στο GstarCAD, ενώ τα plug-ins VBA / .NET / ARX μπορούν να ενσωματωθούν χωρίς προβλήματα.

Μία πλατφόρμα για όλες τις συσκευές

Προβάλετε, διαχειριστείτε και μοιραστείτε σχέδια DWG από όποια συσκευή επιθυμείτε με ένα κλικ και απολαύστε την συνεργασία και την επικοινωνία μαζί με περισσότερους από 10.000.000 χρήστες DWG FastView σε όλο τον κόσμο.

GstarCAD

Με τις νέες τεχνολογίες, τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και τις εξαιρετικές επιδόσεις, το Collaborative Design του GstarCAD, βασισμένο στα αρχεία μορφής DWG, συμβάλλει στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του σχεδιασμού του έργου και στη σημαντική μείωση των σφαλμάτων και του κόστους.

Ομαδικός Σχεδιασμός

Ο ομαδικός σχεδιασμός αποσκοπεί στην αρμονική συνεργασία μεταξύ των διαφορετικών ομάδων  που συμμετέχουν στην μελέτη και στην κατασκευή ενός έργου.  Παρέχει μία ενιαία πλατφόρμα η οποία περιλαμβάνει κοινά εργαλεία και ενοποιημένες λειτουργίες συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των ομάδων και των τμημάτων που συμμετέχουν καθώς και στη βελτίωση της συνολικής αποτελεσματικότητας του σχεδιασμού των τεχνικών έργων.

Υποστήριξη τεχνολογίας BIM

Μεγάλα και πολύπλοκα μοντέλα BIM μπορούν να εισαχθούν και να εξαχθούν μέσω του νέου πρωτοκόλλου επικοινωνίας IFC.

Προσαρμοσμένες λειτουργίες

Νέες, παραγωγικές και χρήσιμες λειτουργίες συμβάλλουν στην ταχύτερη εκτέλεση των σχεδίων, όπως “Cycle Selection”, “Check Spelling”, “Make Shape”, “Viewport Scale”, “Redefine Block” κ.ο.κ.

Περισσότερα Προϊόντα

GstarCAD Mechanical

Πληροφορίες…

GstarCAD Architecture

Πληροφορίες…

DWG FastView

Πληροφορίες…

Ευέλικτη αδειοδότηση

Μόνιμη Άδεια

Το GstarCAD είναι διαθέσιμο ως προϊόν "μόνιμης άδειας (perpetual license)". Με την εφάπαξ αγορά του αποκτάτε το διαρκές δικαίωμα χρήσης του λογισμικού για πάντα. Είναι πιο βολικό και πολύ πιο οικονομικό από τις συνδρομές του ACAD.

Λειτουργία Πολλαπλών αδειών

Η λειτουργία αδειοδότησης του GstarCAD είναι διαθέσιμη τόσο με Σειριακό αριθμό όσο και με κλειδί (USB Dongle) . Το καθένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεμονωμένη ή/και δικτυακή άδεια. Μπορείτε να επιλέξετε είτε το ένα είτε το άλλο με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ευέλικτη πρόσβαση στην αναβάθμιση

Με ένα πολύ μικρό κόστος μπορείτε να αναβαθμίσετε την εφαρμογή στην κάθε νέα έκδοση που κυκολοφορεί ή να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ίδια έκδοση για όσο καιρό εσείς επιθυμείτε.

CAD Solutions

Ανάπτυξη, διάθεση και υποστήριξη τεχνικού λογισμικού.

WordPress Lightbox