GstarCAD Professional 2020

Οικειο Περιβαλλον εργασιας

Με τη νέα τεχνολογία, τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και την εξαιρετική απόδοση, το GstarCAD βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητας. Η πρωτοποριακή πλατφόρμα ομαδικής σχεδίασης και συνεργασίας μειώνει σημαντικά τα σφάλματα και το κόστος σχεδίασης.

 

Download

New Interface

With the new attractive color theme and icon designs, GstarCAD 2020 offers you a concise and familiar interface which you can easily to customize.

Quick Properties

Quick properties is a set of objects properties dispayed through the properties palette. GstarCAD 2020 is able to customize your own quick properties to meet your needs.

Collaboration

More new festures added in GstarCAD Collaboration, helps CAD designers work together among a mutual drawing reference environment at the same time.

.IFC BIM File format

Since IFC format support in latest GstarCAD, you can import and export standard IFC file format as well as view 3D models by category and operate in GstarCAD conveniently.

3D Editing

In GstarCAD 2020, the way to edit in size a basic 3D solid has been improved, Select the solid then drag the grips to increase length, width or height.

3d Visual

GstarCAD 2020 brings you a more concise and lively 3D visualization, you can apply more new attractive visual styles and adjust the brightness of the 3D drawing.

JOIN Command (Improvement)

More objects supported by JOIN command in GstarCAD 2020. Included line, pline, arc and spline.

4k

GstarCAD 2020 adapts the 4K screen resolution from interface to dialog boxes.

PDF

Import TrueType text, the geometry, and raster images from a PDF file or underlay into a current drawing as GstarCAD objects.

GRX interface

GstarCAD offers friendly secondary deverlopment interface, untile now GstarCAD has been cooperating with hundreds of developers wordwide to provide industrial solutions for customers.

Εύκολη εναλλαγή χώρων εργασίας & εμφάνισης του γραφικού περιβάλλοντος εργασίας

Το περιβάλλον σχεδιασμού 2D καθώς και το κλασικό περιβάλλον εργασίας μπορούν να αλλάξουν πολύ εύκολα. Το περιβάλλον σχεδιασμού δισδιάστατης σχεδιάσης (2D) περιλαμβάνει πλέον ribbons με tabs & panels. Εμφανίζει τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εντολές μόνιμα ως μικρογραφίες για εύκολη επιλογή.  Το κλασικό περιβάλλον σχεδιασμού περιλαμβάνει τις γνωστές γραμμές εργαλείων και είναι αυτό που προτιμάται από τους παλιούς χρήστες. Η νέα εμφάνιση του περιβάλλοντος εργασίας κάνει τη δουλειά σας πιο άνετη και παραγωγική επειδή υποστηρίζει επιλογές για την εφαρμογή διαφορετικών θεμάτων καθώς και την εμφάνιση ή απόκρυψη της γραμμής μενού, των γραμμών εργαλείων, των καρτελών αρχείων και της γραμμής κατάστασης.

Δυναμική εισαγωγή

Η Δυναμική εισαγωγή παρέχει τη δυνατότητα εισαγωγής εντολών δίπλα στον δρομέα του ποντικιού σας. Αυτό σας βοθάει να είστε συγκεντρωμένοι και να μην αποσπάστε από το σημείο που σχεδιάζετε. Εξοικονομήστε χρόνο πληκτρολογώντας και εντοπίζοντας οποιαδήποτε μεγαλύτερη ή μικρότερη εντολή. Η δυναμική εισαγωή μπορεί να συμπληρώσει αυτόματα το όνομα της εντολής άμεσα.

Παλέτα ιδιοτήτων και εργαλείων

Η παλέτα ιδιοτήτων εμφανίζει τις ιδιότητες του επιλεγμένου αντικειμένου ή ομάδας αντικειμένων. Μπορείτε να ορίσετε μια νέα τιμή για να τροποποιήσετε οποιαδήποτε ιδιότητα που μπορεί να τροποποιηθεί. Η παλέτα εργαλείων παρέχει μια αποτελεσματική μέθοδο για την οργάνωση και την εισαγώγη blocks.

Κέντρο Σχεδίασης

Το Κέντρο Σχεδίασης παρέχει ένα γραφικό περιβάλλον όπου μπορείτε να διαχειριστείτε και να επαναχρησιμοποιήσετε τα σχέδια και τα αντικείμενα τους (μπλοκ, στρώσεις, εξωτερικές αναφορές και προσαρμοσμένο περιεχόμενο) από τα τοπικά αρχεία, τις μονάδες δικτύου και τις τοποθεσίες Internet. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να επιταχύνετε την σχεδιαστική διαιδκασία και να είστε πιο παραγωγικοί.

Γραμμή εντολών

Μπορείτε να εισαγάγετε μια εντολή χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο. Μπορείτε επίσης να επαναλάβετε την προηγούμενη εντολή πιέζοντας Enter ή Spacebar χωρίς να χρειάζετε να την πληκτορλογήσετε ξανά

Καθαρή οθόνη

Αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τον χώρο σχεδίασης, μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο “CTRL + 0” ή να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Καθαρισμός οθόνης στα δεξιά της γραμμής κατάστασης προκειμένου να αποκρύψετε τις Γραμμές εργαλείων, τα παράθυρα ή τα Ribbons

Αρχεία καρτελών

Οι καρτέλες αρχείων προσφέρουν έναν γρήγορο τρόπο εναλλαγής μεταξύ των ανοιχτών σχεδίων και μπορείτε να αλλάξετε την σειρά ανοίγματος σύροντας τις καρτέλες. Επίσης υπάρχουν ενσωματωμένες οι λειτουργίες αποθήκευση, κλείσιμο, έλεγχος και ιδιότητες.

Κλείδωμα UI

Κλειδώστε τη θέση της γραμμής εργαλείων / παραθύρου. Το εικονίδιο κλειδώματος στη γραμμή κατάστασης υποδεικνύει εάν η γραμμή εργαλείων / παραθύρου είναι κλειδωμένη. Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να εμφανιστούν οι επιλογές κλειδώματος.

Διαχειριστής ιδιοτήτων στρώσεων και διαχειριστής κατάστασης στρώσεων

Ο διαχειριστής ιδιοτήτων των στρώσεων (layers), εμφανίζει μια λίστα με τις στρώσεις που υπάρχουν στο σχέδιο και τις αντίστοιχες ιδιότητές τους. Μπορείτε να προσθέσετε, να διαγράψετε και να μετονομάσετε στρώσεις, να αλλάξετε τις ιδιότητές τους, να ορίσετε παρακάμψεις ιδιοτήτων των στρώσεων για συγκεκριμένα παράθυρα προβολής διάταξης ή να προσθέσετε περιγραφές στρώσεων και να εφαρμόσετε αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Ο διαχειριστής καταστάσεων στρώσεων σας επιτρέπει επίσης να αποθηκεύετε με ένα όνομα τις τρέχουσες ρυθμίσεις ιδιοτήτων για όλες τις στρώσεις προκειμένου να επαναφέρετε αυτές τις ρυθμίσεις αργότερα.

GstarCAD Professional

Αρχεια & Εκτυπωση
Download

Αποθήκευση στο σύννεφο

Το GstarCAD παρέχει δωρεάν χώρο αποθήκευσης στο σύννεφο σε εγγεγραμμένους χρήστες. Αν είστε λοιπόν εγγεγραμμένος χρήστη, μπορείτε να προβάλετε και να μοιραστείτε τα σχέδιά με τις εφαρμογές DWG FastView για Web, DWG FastView για κινητά και DWG FastView για Windows. Μπορείτε να τα δείτε εύκολα και γρήγορα σε μία ιστοσελίδα, στο κινητό τηλέφωνο ή στον υπολογιστή, κάνοντας τη σχεδιαστική διαδικασία πιο ελεύθερη και βολική.

PDF Underlay

Μπορείτε να εισάγετε αρχεία PDF ως υπόβαθρο αναφοράς.

DNG Underlay

Μπορείτε να εισάγετε αρχεία DGN ως υπόβαθρο αναφοράς.

DWF Underlay

Μπορείτε να εισάγετε αρχεία DWF ως υπόβαθρο αναφοράς.

Σύγκριση Σχεδίων

Συγκρίνετε αρχεία σχεδίασης διαφορετικής έκδοσης για να εντοπίσετε τις αλλαγές τους. Τα χρώματα χρησιμοποιούνται για την επισήμανση των αλλαγών των αντικειμένων μεταξύ παλιών και νέων αρχείων σχεδίασης.

Γραφική Σύγκριση

Συγκρίνετε σχέδια παρόμοιας εμφάνισης στο ίδιο σχεδιαστικό αρχείο για να εντοπίσετε λεπτομερείς γεωμετρικές διαφορές. Τα αποτελέσματα της σύγκρισης εισάγονται στην τρέχουσα περιοχή σχεδίασης.

Μαζικός καθαρισμός

Δεν χρειάζεται να ανοίξετε  πλέον τα αρχεία. Μπορείτε να τα καθαρίσετε από τα άχρηστα αντικείμενα όπως μπλοκ, στρώσεις, τύπους γραμμής, στυλ διαστάσεων ή στυλ κειμένου και μάλιστα σε πολλά αρχεία (μορφής DWG) ταυτόχρονα.

Μαζική εκτύπωση

Μαζική εκτύπωση σχεδίων με το ίδιο χαρακτηριστικό πλαίσιο σχεδίασης, για εξοικονόμηση χρόνου και για βελτίωση της απόδοσης.

Κλείδωμα σχεδίου

Μετατρέψτε ολόκληρο το σχέδιο σε ένα μόνο μπλοκ. Με αυτό τον τρόπο τα αντικείμενα του αρχικού σχεδίου δεν είναι δυνατό να τροποποιηθούν. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος να εμποδίσετε τους άλλους από το να τροποποιήσουν το σχέδιά σας..

Εισαγωγή & Εξαγωγή

Το GstarCAD υποστηρίζει την ακόλουθη μορφή δεδομένων:
Εισαγωγή: WMF, SAT, DGN, DWF, 3DS
Εξαγωγή: DWF, DWFX, WMF, SAT, STL, EPS, DXX, BMP.

Barcode

Δημιουργία Barcode αναγνώρισης και εισαγωγή στο σχέδιό σας. Γρήγορη ανεύρεση και εισαγωγή του σχεδίου αργότερα με την σάρωση του αντίστοιχου Barcode αναγνώρισης

QR Code

Μπορείτε να εισάγετε ένα QR στο σχέδιό σας. Το QR μπορεί να περιλαμβάνει πληροοφρίες όπως το όνομα της εταιρείας σας κλπ. Στις πληροφορίες αυτές μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή  από την κινητή σας συσκευή.

Ευέλικτη αδειοδότηση

Μόνιμη Άδεια

Το GstarCAD είναι διαθέσιμο ως προϊόν "μόνιμης άδειας (perpetual license)". Με την εφάπαξ αγορά του αποκτάτε το διαρκές δικαίωμα χρήσης του λογισμικού για πάντα. Είναι πιο βολικό και πολύ πιο οικονομικό από τις συνδρομές του ACAD.

Λειτουργία Πολλαπλών αδειών

Η λειτουργία αδειοδότησης του GstarCAD είναι διαθέσιμη τόσο με Σειριακό αριθμό όσο και με κλειδί (USB Dongle) . Το καθένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεμονωμένη ή/και δικτυακή άδεια. Μπορείτε να επιλέξετε είτε το ένα είτε το άλλο με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ευέλικτη πρόσβαση στην αναβάθμιση

Με ένα πολύ μικρό κόστος μπορείτε να αναβαθμίσετε την εφαρμογή στην κάθε νέα έκδοση που κυκολοφορεί ή να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ίδια έκδοση για όσο καιρό εσείς επιθυμείτε.

Επικοινωνία

Στοιχεία Επικοινωνίας

W: www.ace-hellas.com

E: info@ace-hellas.com

T:+30 210 60 68 600

F: +30 210 60 68 690

Τα Γραφεία Μας

Αιγαίου Πελάγους 6, 15341, Αγία Παρασκευή, Αθήνα, Ελλάδα

Ώρες Εξυπηρέτησης

Δ-Π: 09:00 - 17:00
Σαβ..-Κυρ.-Αργίες: Κλειστά

WordPress Image Lightbox