GstarCAD Professional 2019

Υποστηριξη

Αυτό το κανάλι παρέχει αρχεία οδηγιών GstarCAD και βίντεο, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε καλύτερα το GstarCAD.

Download

Εγκατασταση & ενεργοποιηση

documentation

GstarCAD Professional 2019

GstarCAD 2019

Οδηγός εγκατάστασης

GstarCAD 2019

Οδηγός ενεργοποίησης και επιστροφής άδειας χρήσης

GstarCAD 2019

Εγχειρίδιο Χρήσης

documentation

GstarCAD Collaboration Server

Collaboration Server

Ενεργοποίηση – Επιστροφη

Coolaboration Server

Εργαλείο Διαχείρισης Server

GstarCAD 2019 – Επισκόπηση

Σε αυτή την έκδοση οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν, να τροποποιούν και να αποθηκεύουν χώρους εργασίας κατά βούληση, να ελέγχουν την ορθογραφία ενός τρέχοντος mtext.

Ευελιξία για τη διάταξη των εισαγωγών σε ένα αρχείο φύλλων, επαλήθευση της πραγματικής κλίμακας των παραθύρων προβολής που δημιουργήθηκαν στο χώρο διάταξης.

Επαναπροσδιορισμός των μπλοκ που έχουν τοποθετηθεί από το κέντρο σχεδιασμού και περισσότερες διαθέσιμες βελτιώσεις.

VIDEOS

Η βελτιστοποιημένη έκδοση του GstarCAD 2019 έρχεται με νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά για να μειώσει αποτελεσματικά τον χρόνο εκτέλεσης διαφορετικών εργασιών.

download free version

Κύκλος Επιλογής (SELECTION CYCLING)

Με τη νέα μεταβλητή συστήματος SELECTIONCYCLING μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα επικαλυπτόμενα αντικείμενα ή αντικείμενα που συμπίπτουν με το τρέχον σχέδιο και να ορίσετε περισσότερες επιλογές για την επιλογή αντικειμένων.

Proin Eget Tortor

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Χώρος Εργασίας

Η νέα εντολή WORKSPACE επιτρέπει τη δημιουργία, τροποποίηση και αποθήκευση χώρων εργασίας. Μπορείτε να προσαρμόσετε πολύ εύκολα το ribbon ή τον κλασικό χώρο εργασίας για να ταιριάζει το περιβάλλον διεπαφής με τις ανάγκες σας.

N

Etiam vel arcu vitae sem imperdiet.

Pellentesque in Ipsum

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Redefine Block

Τώρα το κέντρο σχεδιασμού προσφέρει έναν γρήγορο τρόπο ενημέρωσης των στιγμιότυπων του μπλοκ. Επαναπροσδιορίζοντας ένα μπλοκ σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε κάθε παράσταση μπλοκ χωρίς να αλλάξετε το όνομα του μπλοκ, και όλα αυτά διατηρώντας παράλληλα τη θέση του αρχικού μπλοκ.

Εναλλακτικά, εάν απλά αντιγράψετε μια νεώτερη έκδοση ενός μπλοκ στο ενεργό σχέδιο, το μπλοκ δε θα ενημερωθεί – θα αντικαταστήσει τον ορισμό του μπλοκ ενεργού σχεδίου.

Επαναπροσδιορίζοντας ένα μπλοκ, δεν υπάρχει ανάγκη διαγραφής, καθαρισμού και αντιγραφής.

Ελέγξτε την ορθογραφία

Τώρα το Mtext υποστηρίζει τον ορθογραφικό έλεγχο που καθορίζει αν κατά την πληκτρολόγηση ο ορθογραφικός έλεγχος είναι ενεργοποιημένος ή απενεργοποιημένος.
Εάν πληκτρολογείτε μια λάθος λέξη, θα εμφανιστεί μια κόκκινη γραμμή κάτω από το κείμενο. Επιπλέον, μπορείτε να διορθώσετε εύκολα μια λέξη επιλέγοντας μια εναλλακτική λέξη από τη λίστα Προτάσεις ή πληκτρολογήστε μια λέξη στο πλαίσιο Προτάσεις.

MOVEBAK

Η νέα μεταβλητή συστήματος MOVEBAK αλλάζει τον φάκελο προορισμού για την εκτύπωση αρχείων backup (BAK). Μόλις καθορίσετε μια διαδρομή, τα αρχεία BAK του σχεδίου τοποθετούνται σε αυτό το μονοπάτι μετά από κάθε λειτουργία αποθήκευσης.

Εισαγωγή επιπέδου ως φύλλο

Τώρα μπορείτε να εισαγάγετε πρόσθετες διατάξεις σχεδίασης στο αρχείο φύλλων που έχετε ορίσει, χρησιμοποιώντας το Διαχειριστή των Σετ Φύλλων. Όταν σχεδιάζετε εισαγωγή επιπέδων ως φύλλα, δημιουργείτε ένα νέο δείκτη σε ένα υπάρχον σχέδιο.

Κλίμακα προβολής

Η νέα εντολή VPSCALE αναφέρει την πραγματική κλίμακα του τρέχοντος διαύλου προβολής μιας επιλεγμένης προβολής διάταξης, μέσω της γραμμής εντολών.

Δημιουργία σχήματος

Η νέα εντολή MKSHAPE δημιουργεί έναν ορισμό σχήματος βάσει επιλεγμένων αντικειμένων.

Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους τύπους γραμμών εύκολα.

Αν δημιουργήσετε ένα σχήμα που υπερβαίνει τα 2200 bytes δεδομένων, το MKSHAPE δημιουργεί περίπλοκα σχήματα γεωμετρίας για να σχηματίσει ένα ενιαίο σχήμα.

Ρυθμίσεις κρυμμένου μηνύματος

Μέσα στο παράθυρο διαλόγου επιλογών, στην καρτέλα “Προτιμήσεις χρηστών”, μπορείτε να βρείτε τη νέα επιλογή “Ρυθμίσεις κρυφών μηνυμάτων” που ελέγχει την εμφάνιση προηγούμενων κρυφών μηνυμάτων. Αφού κρυφτεί ένα μήνυμα, μπορεί να προβληθεί και να ενεργοποιηθεί ξανά.

N

Donec vitae mollis dolor.

Περισσότερα Προϊόντα

GstarCAD Mechanical 2019

Πληροφορίες…

GstarCAD Architecture 2018

Πληροφορίες…

DWG FastView για Web, Mobile, Windows

Πληροφορίες…

Ευέλικτη αδειοδότηση

Μόνιμη Άδεια

Το GstarCAD είναι διαθέσιμο ως προϊόν "μόνιμης άδειας (perpetual license)". Με την εφάπαξ αγορά του αποκτάτε το διαρκές δικαίωμα χρήσης του λογισμικού για πάντα. Είναι πιο βολικό και πολύ πιο οικονομικό από τις συνδρομές του ACAD.

Λειτουργία Πολλαπλών αδειών

Η λειτουργία αδειοδότησης του GstarCAD είναι διαθέσιμη τόσο με Σειριακό αριθμό όσο και με κλειδί (USB Dongle) . Το καθένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεμονωμένη ή/και δικτυακή άδεια. Μπορείτε να επιλέξετε είτε το ένα είτε το άλλο με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ευέλικτη πρόσβαση στην αναβάθμιση

Με ένα πολύ μικρό κόστος μπορείτε να αναβαθμίσετε την εφαρμογή στην κάθε νέα έκδοση που κυκολοφορεί ή να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ίδια έκδοση για όσο καιρό εσείς επιθυμείτε.

Επικοινωνία

Στοιχεία Επικοινωνίας

W: www.ace-hellas.com

E: info@ace-hellas.com

T:+30 210 60 68 600

F: +30 210 60 68 690

Τα Γραφεία Μας

Αιγαίου Πελάγους 6, 15341, Αγία Παρασκευή, Αθήνα, Ελλάδα

Ώρες Εξυπηρέτησης

Δ-Π: 09:00 - 17:00
Σαβ..-Κυρ.-Αργίες: Κλειστά

WordPress Image Lightbox